Image hosted by Photobucket.com
Tuesday, September 21, 2004

Seperti biase setiap semester we will be given term papers for our core courses. Sem ni, ada 3 term paper yang perlu disiapkan-Physiology 2, Human Genetics dan Anatomy 2. Let me explain one by one about my term papers..

First, Physiology 2..term paperku telah kupilih tajuknye "HYPOGLYCEMIA". Hypoglycemia ni sejenis penyakit yang mana patientnye akan mengalami low blood glucose. Biasanye, pesakit akan rasa lemah2 cam nak pitam kalau kandungan glucose di dalam badannya rendah...bahaya jugak penyakit ni...bleh menyebabkan kematian...
pesanan untuk mujahid-----> kena makan walaupun rasa tak selera...

Second, untuk term paper Human Genetics pulak..."FAMILIAL HYPERINSULINISM" tajuknye.. penyakit ni serupa cam hypoglycemia cuma this one is an inherited disease...

Last, Anatomy 2, aku kena melukis gross and histology endocrine system, brain, spinal cord, reproductive system and etc... gross ni adalah picturized diagram for organs in our body which can be seen by eyes..histology pulak tentang cells from parts of our body which are microscopic dan klau nak tengok cells ni..WAJIBUL GHUNNAH guna microscope...

Itulah sahaja dapat kuceritakan tentang term papers ku...banyak tu...kena berusaha kuat untuk menyiapkannya..CHAYOK mujahidah!!!!

[[ mujahidah_cyber]]*|2:09 AM|

pr0file`

name.Mujahidah_Cyber
birthday.28 MarCh 1983
email.mujahidah_cyber@yahoo.com

l0ves!`

Anime,Books,Cartoons,Business((:

hates!`

Liar!Hypocrite! )):

music playing ]]

song:

dar liinks`

|Blog ADLI| Blog MAR| Blog ZIKRI| links|
|links| links| links| links|
|links| links| links| links|
|links| links| links| links|

taggy!`((:

Get awesome blog templates like this one from BlogSkins.comGet awesome blog templates like this one from BlogSkins.com